نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم

لفاظی دوباره فرانسه درباره ایران و برجام

لفاظی دوباره فرانسه درباره ایران و برجام دفتر «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه اعلام کرد که قبل از بازگشت آمریکا به برجام، ایران باید به این توافق پایبند شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۰۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 26
کد خبر: ۷۵۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر در ادامه اظهارنظرهای اخیر مقام‌‌های فرانسوی درباره توافق هسته‌ای ایران، کاخ الیزه روز سه شنبه (امروز) درباره بازگشت آمریکا به ایران اظهارنظر کرد.

دو روز بعد از تماس تلفنی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا با امانوئل ماکرون رئیس‌جمهور فرانسه و رایزنی آنها درباره مسائل مختلف از قبیل ایران، کاخ الیزه درباره بازگشت واشنگتن به توافق هسته‌ای برجام شرط و شروط گذاشت.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد، کاخ الیزه (دفتر ریاست جمهوری فرانسه) اعلام کرد که قبل از بازگشت آمریکا به برجام، ایران باید به این توافق پایبند شود.

این اظهارنظر دفتر ریاست جمهوری فرانسه در حالی مطرح شده که طی روزهای اخیر مقام‌های پاریس بارها درباره برنامه هسته‌ای ایران لفاظی کرده‌اند.

«ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه که کشورش در عمل به وعده‌های خود بعد از خروج آمریکا از برجام ناکام مانده شامگاه پنجشنبه دوم بهمن از ایران خواسته بود «فوراً» به تعهدات خود در این توافق پایبند شود.

اظهارنظرهای مقام‌های غربی درباره برجام در حالی شدت گرفته که طبق گزارش رسانه‌های بین‌المللی، جو بایدن بعد از آغاز به کار در مقام رئیس‌جمهور طی روزهای اخیر در حال رایزنی با مقام‌های کشورهای اروپایی از قبیل فرانسه و آلمان درباره مسائل مختلف از قبیل ایران بوده است.

مقام‌های ایران اعلام کرده‌اند که با توجه به خروج غیرقانونی آمریکا از برجام و عدم تحقق وعده‌های کشورهای اروپایی عضو این توافق، تهران طبق بند ۳۶ این توافق، گام‌های کاهش تعهدات برجامی را برداشته است و در صورت اجرای تعهدات طرف‌های مقابل، تهران هم این گام‌ها را به عقب برمی‌گرداند.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار